top of page
Visitekaartjes Renz Jacobs

Waarom Renz Jacobs Lekdetectie?

01 / Snelle en betrouwbare detectie

Renz Jacobs Lekdetectie biedt snelle en nauwkeurige oplossingen voor het opsporen van lekkages. Met behulp van geavanceerde technologieën kunnen we efficiënt lekkages detecteren zonder onnodig hak- en breekwerk, wat kostbare tijd bespaart.

02 / Uitgebreide ervaring

Renz Jacobs Lekdetectie is dé absolute expert als het aankomt op het detecteren van lekkages. Onze passie voor perfectie en ons streven naar ongeëvenaarde kwaliteit maken ons toonaangevend in deze branche. Met jarenlange ervaring en geavanceerde technologieën bieden wij de snelste en meest nauwkeurige oplossingen voor elk denkbaar lek, zowel voor particulieren als bedrijven.

03 / Maatwerk technologie oplossingen

We maken gebruik van moderne technologieën zoals thermografie, capacitieve vochtmetingen, endoscopie, ultrasone detectiemethoden en kleurstof testen (Bright Dyes kleurstof tablets waar wij importeur houder zijn voor Europa) om lekkages op te sporen. Door op maat gemaakte technologie oplossingen te bieden, kunnen we efficiënt en nauwkeurig de oorzaak van het probleem vinden.

04 / Persoonlijke betrokkenheid

Renz Jacobs zelf, een betrokken vakman, leidt elk project persoonlijk om te garanderen dat alleen de allerhoogste kwaliteit wordt geleverd. Wij zijn er trots op dat onze klantgerichte aanpak altijd leidt tot volledige tevredenheid van onze gewaardeerde klanten.

05 / Kostenbesparing

Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en het vermijden van onnodig hak- en breekwerk, kunnen klanten aanzienlijke reparatiekosten achteraf besparen.

06 / Klantgerichte aanpak

Renz Jacobs Lekdetectie staat bekend om een klantgerichte aanpak. We streven naar volledige tevredenheid van onze klanten en bieden deskundig advies en professionele hulp bij het vinden van de oorzaak van vochtproblemen of lekkages.

07 / Gemoedsrust

Door te kiezen voor Renz Jacobs Lekdetectie kunt u gemoedsrust hebben, wetende dat uw lekkageprobleem snel en grondig wordt opgelost door experts in het vakgebied.

Professionele lekdetectie op maat

  • Onmiddellijke afspraak indien u belt tijdens de kantooruren

  • Interventie binnen 24 uur

  • Een nauwkeurige diagnose

  • Géén hak- en breekwerk

  • Lekdetectie vanaf € 350,- all in en incl. btw & voorrijkosten

  • Nu ook een eigen dakdienst

  • Goedkoopste lekdetectiebedrijf van Nederland

IMG_2920-EDIT.jpg

Wij zijn werkzaam in

Provincie Utrecht, Provincie Zuid-Holland, Zandvoort, Drechterland, Wijdemeren, Uithoorn, Blaricum, Heemstede, Bloemendaal, Aalsmeer, Hollands Kroon, Laren, Huizen, Beverwijk, Culemborg, Hilversum, Nijkerk, Diemen, Almere, Amstelveen, Haarlem, Ouder-Amstel, Haarlemmermeer, Amsterdam en Gooise Meren

IMG_5982.jpg

Kies voor Renz Jacobs Lekdetectie, de enige echte expert in lekdetectie!

Als u last heeft van vochtproblemen of het vermoeden heeft dat er ergens een lek zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor deskundig advies en professionele hulp bij het vinden van de oorzaak van uw probleem.

bottom of page