Share

Drogen na waterschade

wij zoeken geen lekken ... wij vinden ze!

Waterschade drogen bespaart hoge herstel kosten

Als eigenaar of huurder van een woning of appartement is de kans groot dat u niet de enige bent met een gevolgschade van een lekkage. Zo kan het bijvoorbeeld gebeuren dat de buren een waterlek hebben in badkamer waardoor u schade krijgt aan uw muur of plafond. Het is dus noodzakelijk om bij iedere vertoning van vocht of waterschade onmiddellijk in actie te schieten. Hierdoor kan u de gevolgschade van een waterlek tot een minimum beperken.

Drogen van waterschade in een eengezinswoning

Door onze 24/7 service zijn wij altijd beschikbaar om nog grotere schade te voorkomen. Met de hulp en de inzet van gespecialiseerde droogapparatuur  kunnen wij de schade zo veel mogelijk voor u beperken.  Door middel van vochtmetingen te verrichten controleren wij wanneer de constructie voldoende is gedoogd.

Drogen van waterschade in een appartement

Renz Jacobs Lekdetectie droogt grotere gebouwen met meer appartementen tegelijkertijd. Hierdoor wordt de droogtijd van het individuele appartement verkleind. Denk hierbij aan het drogen van leidingkanalen of gemeenschappelijke ruimtes. Door middel van vochtmetingen te verrichten controleren wij wanneer de constructies voldoende is gedoogd.

Door onze 24/7 service zijn wij altijd bereikbaar om snel te kunnen handelen en u de informatie te geven die u nodig heeft. Zo beperk men de gevolgschade van lekkages en daarom worden onze diensten meestal terugbetaald door je verzekering.

Lekdetectie is voor ons een kwestie van service en flexibiliteit. Iets wat zowel verzekeringsmaatschappijen, experts, aannemers, installateurs, bedrijven, ziekenhuizen, makelaars, architecten als particulieren kunnen appreciëren. We zijn overwegend actief in de regio's Haarlem, Amsterdam, Almere, Lelystad, Harderwijk, Hilversum, Hoofddorp, Alphen aan den Rijn, Gouda, Maarssen, Utrecht, Amersfoort, Barneveld, Veenendaal en Culemborg.

de belangrijkste punten

professionele lekdetectie op maat

  • Onmiddellijke afspraak indien u belt tijdens de kantooruren
  • Interventie binnen 24 uur
  • Een nauwkeurige diagnose
  • Géén hak en breekwerk
  • Lekdetectie vanaf € 350,- all in en incl. BTW & voorrijkosten  
  • Werkzaam in midden Nederland
  • Goedkoopste lekdetectiebedrijf van Nederland