Share

Lekkages opsporen

wij zoeken geen lekken ... wij vinden ze!

Lekkages opsporen

Een lek is niet altijd zichtbaar én er bestaan uiteraard verschillende soorten lekken. Enerzijds bouwkundige lekken in daken en muren, anderzijds inwendige lekken: alles in huis waar water doorloopt, kan lekken. In de praktijk gaat het vooral om afvoeren, waterleidingen en verwarmingsleidingen.

Lekken kunnen grote schade, alsook vocht en schimmelvorming veroorzaken. Een lek van 0,1 mm kan tot 4 liter waterverlies per uur leiden. Bij het opsporen van een lek worden nog te vaak muren en vloeren beschadigd zonder zeker te zijn dat de oorzaak ook daadwerkelijk wordt gevonden of de correcte locatie werd opgespoord. Renz Jacobs Lekdetectie tracht steeds zonder hak en breekwerk de oorzaak te vinden met behulp van de meest innovatieve technieken! Wij zijn trots op wat we doen en houden onze klanten graag op de hoogte en helpen u het proces van lekdetectie te begrijpen.

lekdetectie lek detectie opsporen lekkage
lekdetectie lek detectie opsporen lekkage

Onze werkmethode

Wanneer u last heeft van een lekkageprobleem, maar niet precies weet waar het water vandaan komt dan kunt u ons inschakelen. Wij komen bij u langs en sporen het lek op met moderne apparatuur. Hebben we het lek gevonden (dit lukt vrijwel altijd in één sessie!) dan ontvangt u van ons een overzichtelijk rapport. Dit rapport geeft u vervolgens aan uw loodgieter zodat hij het lek doelgericht kan repareren. Wij kunnen u doorverwijzen naar een vakkundige loodgieter die het lek direct voor u komt repareren. Verder kunt u dit rapport naar uw verzekeraar sturen voor vergoeding van de kosten.

Waarom voor Renz Jacobs Lekdetectie kiezen

Schakelt u ons in dan heeft dit verschillende voordelen. Dankzij onze detectiemethoden is het niet nodig om uw vloer, plafond of muren open te breken om het lek te kunnen vinden. Een loodgieter beschikt vaak niet over de juiste apparatuur, en zal wel moeten gaan slopen om de lekkage op te sporen. Daarnaast willen verzekeraars dat u bij lekkages maatregelen neemt om de schade te beperken. Lekdetectie valt onder deze maatregelen, en daarom krijgt u de kosten van de detectie in veel gevallen vergoedt.

Een lekkage? Vraag een lekdetectie aan bij Renz Jacobs Lekdetectie

Heeft u last van een lekkage in huis? Weet u niet precies waar de bron van de lekkage zich bevindt? Schakel dan de hulp van Renz Jacobs Lekdetectie in om het lek op te sporen! Een lekkage kan blijvende waterschade aan uw woning of interieur veroorzaken. Denk aan houtrot in de houten constructie van uw dakbedekking, schimmel- en zwamvorming op muren en plafonds, enzovoorts. Het is vaak erg lastig om met het blote oog het lek te kunnen vinden. Ook kan het lek verborgen zitten in uw muur of onder de vloer. Laat u een lekdetectie uitvoeren dan achterhalen wij de bron van het  lekkageprobleem! Met moderne apparatuur lopen wij uw woning na, en stellen nauwkeurig vast waar het water vandaan lekt. Dankzij deze apparatuur is hak- en breekwerk bij het opsporen van lekkages overbodig.

Lekdetectie is voor ons een kwestie van service en flexibiliteit. Iets wat zowel verzekeringsmaatschappijen, experts, aannemers, installateurs, bedrijven, ziekenhuizen, makelaars, architecten als particulieren kunnen appreciëren. We zijn overwegend actief in de regio's Haarlem, Amsterdam, Almere, Lelystad, Harderwijk, Hilversum, Hoofddorp, Alphen aan den Rijn, Gouda, Maarssen, Utrecht, Amersfoort, Barneveld, Veenendaal en Culemborg.

HEEFT U EEN LEKKAGEPROBLEEM?
WIJ ZIJN EEN PROFESSIONEEL LEKDETECTIEBEDRIJF

EN SPOREN UW LEKKAGE OP.