Share

Kleurstoftesten

wij zoeken geen lekken ... wij vinden ze!

Kleustoftesten

Tijdens een kleurstoftest maken we gebruik van verschillende kleurstoffen om eventuele lekkage te kunnen traceren. Deze kleurstoffen zijn een visueel hulpmiddel en zijn niet schadelijk voor mens, dier of plant.

Toepassingen

  • Drukleidingen
  • Centrale verwarming

Hoe werkt de techniek met traceer kleurstof?

We injecteren een kleurstof op diverse plaatsen. Afhankelijk van de plaats waar de kleurstof ontsnapt, kunnen we de inspectiezone identificeren (lekdetectie). Wanneer we nergens een probleemzone kunnen bepalen, gebruiken we een andere kleurstof op een andere plaats totdat deze kleurstof ergens verschijnt. Waterinsijpeling kan aan de hand van verschillende kleurstoffen aangetoond worden.

Lekdetectie is voor ons een kwestie van service en flexibiliteit. Iets wat zowel verzekeringsmaatschappijen, experts, aannemers, installateurs, bedrijven, ziekenhuizen, makelaars, architecten als particulieren kunnen appreciëren. We zijn overwegend actief in de regio's Haarlem, Amsterdam, Almere, Lelystad, Harderwijk, Hilversum, Hoofddorp, Alphen aan den Rijn, Gouda, Maarssen, Utrecht, Amersfoort, Barneveld, Veenendaal en Culemborg.

HEEFT U EEN LEKKAGEPROBLEEM?
WIJ ZIJN EEN PROFESSIONEEL LEKDETECTIEBEDRIJF

EN SPOREN UW LEKKAGE OP.