Ultrasoon

Ultrasoon lekdetectie is een methode om lekkages op te sporen door middel van geluidsgolven met hoge frequenties. Een ultrasone detector wordt gebruikt om de geluiden te maken die vrijkomen wanneer er drukverschillen of turbulentie optreden in het medium waarin zich mogelijk een lek bevindt.

Door deze signalen te analyseren, kan de locatie en grootte van het lek worden opgegeven zonder dat er fysiek contact nodig is met het betreffende object of systeem. Deze technologie wordt vaak gebruikt voor industriële toepassingen zoals pijpleidingen, tanks en koelsystemen omdat het snel en nauwkeurig werkt en geen schade veroorzaakt aan de apparatuur.

Toepassingen

  • Drukleidingen
  • Centrale verwarming

Lekdetectie is voor ons een probleem van service en flexibiliteit. Iets wat zowel verzekeringsmaatschappijen, experts, aannemers, oplossingen, bedrijven, ziekenhuizen, makelaars, architecten als particulieren kunnen waarderen. Wij zijn actief in de regio's Haarlem, Amsterdam, Almere, Lelystad, Harderwijk, Hilversum, Hoofddorp, Alphen aan den Rijn, Gouda, Maarssen, Utrecht, Amersfoort, Barneveld, Veenendaal en Culemborg.

× Hoe kan ik je helpen?